Adnan Sempit 2 (2012)

Poster Filem Adnan Sempit 2

Adnan Sempit 2 (2012)

Sinopsis:

Filem Adnan Sempit 2 mengisahkan mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.

Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu?

Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris? Filem Adnan Sempit 2 diarahkan oleh Ismail Bob Hashim.

Pelakon: Shaheizy Sam, Yana Samsudin, Intan Ladyana, Along Cham, Angah Raja Lawak.

 

Filem Adnan Sempit 2 Full Movie

About Retro Evergreen
Please comment if video no longer anymore...

Comments

  1. anonymous says:

    video no longer anymore

Speak Your Mind