I’m Not Single (2008)

Poster I'm Not Single

I’m Not Single (2008)

Sinopsis:

Filem I’m Not Single mengisahkan pasangan Maya (Lisa Surihani) dan Adam (Farid Kamil) yang dipaksa berkahwin pada usia muda kerana perancangan ibu bapa masing-masing yang bersahabat baik sejak kecil. Walaupun saling membenci dan langsung tidak mempunyai rasa cinta, Adam dan Maya tiada alasan untuk membantah tambahan pula perancangan tersebut disokong kuat oleh nenek Maya yang sangat teringin melihat persandingan cucu tunggalnya sebelum menghembuskan nafas terakhir.

Maya sendiri sebenarnya mempunyai seorang teman lelaki iaitu Dani (Awal Ashaari). Dani dan Maya memang saling cinta mencintai dan telah merancang untuk berkahwin. Dani seperti tidak dapat menerima kenyataan apabila mengetahui Maya sudah berkahwin lalu dia mencari jalan supaya Maya kembali ke pangkuannya.

Dalam diam Maya sebenarnya selalu bertemu Dani. Apabila Adam mengetahui hal itu, dia menjadi tertekan dan serba salah dengan perkahwinannya dengan Maya sehingga pertengkaran berlaku antara mereka dan Maya meminta cerai daripada Adam. Apakah kesudahannya filem ini… Filem I’m Not Single diarahkan oleh Pierre Andre.

Pelakon: Farid Kamil, Lisa Surihani, Awal Ashaari, Intan Ladyana, Dato’ Jalaluddin Hassan, Aznah Hamid, Cat Farish.

 

Part 01

 

Part 02

 

Part 03

 

Part 04

 

Part 05

 

Part 06

 

Part 07

 

Part 08

 

Part 09

 

Part 10

About Retro Evergreen
Please comment if video no longer anymore...

Comments

  1. amranjames says:

    there video has been removed

  2. Link video I’m Not Single Update

Speak Your Mind