Lu Pikirla Sendiri de Movie (2010)

Poster Lu Pikirla Sendiri de Movie

Lu Pikirla Sendiri de Movie (2010)

Sinopsis:

Filem Lu Pikirla Sendiri de Movie mengisahkan tentang mengejar impian, kerjaya dan cinta. Nabil (Nabil Raja Lawak) dan Natasya (Puteri Sarah) adalah merupakan pasangan yang mempunyai perbezaan dari semua aspek. Mereka seperti dua garisan yang tidak mungkin akan bertemu di dalam kehidupan ini untuk membolehkan mereka menyukai satu sama lain apatah lagi untuk bercinta. Mereka mempunyai cara hidup dan pandangan yang berbeza kerana seorang belajar di universiti manakala seorang lagi terpaksa bekerja demi untuk menyara diri dan keluarganya.

Walaupun mereka berdua ibarat garisan yang tidak mungkin akan bertemu, tetapi takdir adalah penentu segalanya. Pada perjumpaan pertama, mereka sudah tidak menunjukkan kesefahaman, bertengkar dan akhirnya bergaduh. Cinta yang tidak diungkap menimbulkan salah faham yang berterusan dan berpanjangan di dalam hubungan mereka.

Apakah kesudahan hubungan mereka? Siapakah yang terlebih dahulu melafazkan kata cinta? Siapa pula Kumpulan Meet Uncle Hussein di dalam cerita ini? Apakah kelainan pada watak-watak yang dibawa oleh pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Amy Search, Vanida Imran, Faizal Tahir, Mila AF5, Aziz M. Osman dan lain-lain yang turut membintangi filem ini?

Untuk mengetahui selanjutnya, Tontonlah filem Lu Pikirla Sendiri de Movie arahan Aminah Rhapor….. Jangan ketinggalan….. !!!

Pelakon: Nabil, Puteri Sarah Liyana, Qazem Nor, Syarif Bulya, Zizan Raja Lawak, Faizal Tahir, Tasha, Amy Search, Mila, Vanidah Imran, Ebby Yus, Zaibo.

 

Filem Lu Pikirla Sendiri De Movie Full Movie

 

……………………………………………………………………………………………………………………

 

Part 01

 

Part 02

 

Part 03

 

Part 04

 

Part 05

 

Part 06

 

Part 07

 

Part 08

 

Part 09

About Retro Evergreen
Please comment if video no longer anymore...

Speak Your Mind