Siapa Dia (1996)

Poster Siapa Dia

Siapa Dia (1996)

Sinopsis:

Filem Siapa Dia mengisahkan Saiful (Faizal Hussein) yang telah jatuh cinta dengan Jasmin (Nina Juren), iaitu seorang guru gimrama di sebuah kolej tempat dia bekerja. Suleiman juara taekwon-do diminati ramai pelajar preplan. Seorang lelaki misteri menyelamatkan Jasmin daripada gangguan Frankie. Jasmin merasai dia menemui lelaki idamanya tetapi disebaliknya dia tidak mengenali lelaki tersebut.

Suleiman dan Saiful mengaku sebagai wira yang menyelamatkan Jasmin. Untuk menentukan siapa sebenarnya lelaki misteri tersebut satu pertandingan diadakan di kolej itu… Filem Siapa Dia diarahkan oleh N.T Wong.

Pelakon: Faizal Hussein, Nina Juren, Sidi Oraza, Zaza Ahmad, Frankie Lee, Tamam Idris, Norlia Ghani.

 

Part 01

 

Part 02

 

Part 03

 

Part 04

 

Part 05

 

Part 06

 

Part 07

 

Part 08

 

Part 09

 

Part 10

About Retro Evergreen
Please comment if video no longer anymore...

Comments

  1. Arol says:

    Maaf,saya teringin sangat hendak menonton kembali cerita “Siapa Dia”. Bolehkah awak sentkan cerita ini kepada email saya? Terima kasih.

  2. cesc says:

    salam OWNER… TOLONG EMAIL CERITA NI.. inbox my FB… PLEASE……. :)

  3. paanmzln says:

    assalamualaikum admin, tolong email or inbox fb cerita ni pleeaasseee. thanks

  4. qeed says:

    salam admin..tolong email juga cerita ni..thanks

  5. zaie says:

    Salamun’alaik…admin tlg sy jg mahu nonton filem ini lg…sent d email sy…jazakAllah

  6. afif says:

    Hi..blh x tlg sent kan cerita ni…

  7. Husni says:

    hi admin, boleh tolong email cerita ni?

  8. Shafik says:

    salam admin.. .blh tlg sent cerita ini ke email sy?

  9. fikri says:

    salam admin.. tolong bagi cerita ni dekat email saya..terimakasih

  10. zain says:

    salam…admin,tlg sy juga nk tonton lg file lama ni…send to my email,really appreciate…:D

  11. bob says:

    Assalam admin,tlg sent cite nie kt email sy :D

  12. misza yoseop says:

    Admin. Hi. boleh tak send email cerita ni kat saya. Terima kasih.

  13. aneem says:

    salam admin.. .blh tlg sent cerita ini ke email sy?

  14. iqwan says:

    Admin..bolehh tolong emaillkn cerita ni dekat saye..teringin sangat nak tngokk citer ni..

  15. zim says:

    Admin, tolong emailkan cerita Siapa Dia 1996. Terima kasih.

  16. Alia says:

    Salam admin..tolong send email movie ni..saya teringin sangat nak tengok movie ni lagi..

  17. farisha says:

    sy pun nak movie bole send jugak tak kt email saya farisha_amirul2015@yahoo.com

  18. theasri says:

    admin tlg emailkan this movie jhoncorner89@gmail.com

Speak Your Mind